True
Clarico-Banner

Onderhoud en installatie voor je zwembad en zwembadtechniek

Lekker aan de rand van je zwembad liggen in de zon en genieten van een kraakhelder en schoon zwembad, dat is natuurlijk wat je wil! Laat ons je volledig ontzorgen in zowel installatie, reparatie en onderhoud van je zwembad zodat je lekker kan blijven genieten. Neem hier beneden een kijkje naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een gepaste offerte.

Onze onderhoudspakketten

Hieronder vind je een kort overzicht van de standaard onderhoudspakketten die wij allemaal aanbieden. Natuurlijk kunnen wij ook een offerte op maat maken als er meer werkzaamheden vereist zijn dan dat hier vermeld staan. Verbruikte materialen en chemicaliën die wij tijdens onderhoud verbruiken wordt achteraf gefactureerd. Mochten we tijdens onze werkzaamheden erachter komen dat er meer werk vereist is dan initieel gepland, dan kunnen we dit in overleg regelen.

Winterklaar

 275

eenmalig
 • Zandfilter en warmtepomp ontkoppelen
 • Doseer techniek ontkoppelen
 • Zwembad winterklaar maken
 • Winterafdekking installeren
 • Regio 1*
Zomerklaar

 275

eenmalig
 • Zandfilter en warmtepomp gebruiksklaar maken
 • Doseer techniek instellen
 • Zwembad zomer klaar maken
 • Zomerafdekking installeren
 • Regio 1*
Zwembad onderhoud

 100

vanaf prijs
 • Grondige zwembadreiniging
 • Simpele zwembadreiniging
 • Waterwaardes controleren en aansturen
 • Zandfilter reinigen en filtermedia verwisselen
 • Alle regio's
Onderhoudsabonnement

 75

/ maand
 • Chemicaliën en waterbehandeling bijvullen
 • Water controleren en bijsturen
 • Zandfilter controleren
 • Doseertechniek controleren
 • Regio 1*

Hieronder een voorbeeld van het winterklaar maken van uw zwembad

Hier onder kun je wat foto's zien van hoe het winterklaar proces eruit ziet. Van links tot rechts is het volgende te zien:

 1. De zwembadspecialisten komen aan op locatie

 2. Waterwaardes zijn gecontroleerd en een opstart is gedaan voor de waterwaardes

 3. De zwembadspecialisten laten het water zakken en monteren de winterdrijvers

 4. De zwembadspecialisten spannen de winterafdekking, in dit geval een winter gaasnet

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat overige zwembadtechniek zoals het zandfilter, de warmtepomp, doseertechniek, een tegenstroom installatie en eventuele lamellen ook klaar zijn voor de winterperiode.

Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen! Dit geldt ook voor je zwembad en bijbehorende techniek. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat je zwembad en je zwembadtechniek in betere conditie blijft.

Verlengde levensduur

Door regelmatig onderhoud te geven aan je zwembad en zwembadtechniek zorg je er niet alleen voor dat de kans op schade kleiner is, maar je zorgt er ook voor dat de levensduur van je zwembad en zwembadtechniek langer wordt!

Volledig ontzorgd

Doordat wij al het onderhoud aan het zwembad kunnen doen ben je volledig ontzorgd van alle zaken in en rondom het zwembad behalve het zwemmen zelf. We streven altijd naar de beste klanttevredenheid!

Diensten

Naast onze onderhoudspakketten is het natuurlijk ook mogelijk dat wij andere diensten voorzien in en rondom het zwembad. Hieronder een kleine opsomming van de diensten die wij kunnen verlenen om uw zwembadervaring plezierig en eenvoudig te maken!

Clarico-Image-Text

Installatie en reparatie


Naast het onderhouden van uw zwembadtechniek kunnen wij natuurlijk ook de zwembadtechniek of het zwembad zelf installeren. Alle zwembadtechniek die wij leveren kunnen wij ook zorgeloos voor u installeren zodat u zeker weet dat alles 100% goed gaat. Heeft u ergens anders zwembadtechniek aangeschaft maar komt u er niet uit? Ook dit kunnen wij in overleg voor u installeren! Denk hierbij aan: zandfiltersystemen, warmtepompen, solar verwarming, doseer techniek, lamellen, zwembaden en overkappingen.

Neem contact op!

Zwembad onderdelen vervangen en doseertechniek onderhouden


Naast het installeren en monteren van nieuwe zwembaden en zwembadtechniek beschikken wij ook over de mogelijkheid zwembadtechniek te vervangen. Onze adviseurs en monteurs kunnen samen een gepaste offerte maken op basis van uw specifieke situatie zodat u de onderdelen krijgt die goed bij u passen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een automatische doseertechniek hebt die chloor en pH vloeistoffen injecteert of misschien wel een zoutelektrolyse apparaat. Deze apparaten hebben periodiek onderhoud nodig, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de injectie en aanzuigleidingen waar de chemicaliën door heen lopen. Een ander voorbeeld kan zijn dat de sensoren opnieuw gekalibreerd of vervangen moeten worden, waarin wij u ook kunnen adviseren en helpen.

Neem contact op!

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Overige werkzaamheden


Natuurlijk zijn er nog veel meer andere werkzaamheden rondom en in het zwembad die nog niet genoemd zijn op deze webpagina maar er zijn natuurlijk nog veel meer zaken mogelijk om door onze monteurs te laten installeren! Via telefonisch, mail of fysiek contact kunnen we een offerte op maat voor u maken!

Neemt contact op!

Veel gestelde vragen

Hiervoor hebben wij een erg handige blog geschreven waarin precies staat beschreven welke stappen je zelf kunt doorlopen om je zwembad winterklaar te maken. Klik hier om naar de winterklaar blog te gaan en klik hier om naar de zomerklaar blog te gaan.

Wat moet ik zelf regelen voor het zwembad winter- of zomerklaar maken?

Voor winterklaar is het belangrijk dat er stroom aanwezig is in de buurt van het zwembad zodat onze monteurs aan het werk kunnen. Daarnaast moet er een mogelijkheid zijn waar het overtollig water mag worden geloosd. Indien je niet de hele winter de warmtepomp wilt laten draaien adviseren wij wij altijd om het waterniveau in het zwembad te verlagen tot onder de inspuiter. Daarnaast gaan wij er vanuit dat er een mogelijkheid is om de bodemzuiger slang aan te sluiten om te kunnen bodemzuigen.


Voor zomerklaar maken gelden dezelfde vereisten maar is het ook belangrijk dat het waterniveau in het zwembad al op peil is wanneer wij arriveren anders kunnen wij niet alles aansluiten en werkend krijgen.