True
Clarico-Banner

Onderhoud en installatie voor je zwembad en zwembadtechniek

Lekker aan de rand van je zwembad liggen in de zon en genieten van een kraahelder en schoon zwembad, dat is natuurlijk wat je wil. Laat ons je volledig ontzorgen in zowel installatie, reparartie en onderhoud van je zwembad zodat u lekker kan blijven genieten. Neem hier beneden een kijkje naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een gepaste offerte.

Onze onderhoudspakketten

Hieronder vind je een kort overzicht van de standaard onderhoudspakketen wat wij allemaal aanbieden. Natuurlijk kunnen wij ook een offerte op maat maken als er meer werkzaamheden vereist zijn dan dat hier vermeld staat. Verbruikte materialen en chemicaliën die wij tijdens onderhoud verbruiken word achteraf gefactureerd. Mochten we tijdens onze werkzaamheden erachter komen dat er meer werk vereist is dan initeel gepland dan kunnen we dit in overleg regelen.

Winter klaar

 250

eenmalig
 • Zandiflter en warmtepomp ontkoppelen
 • Doseer techniek ontkoppelen
 • Zwembad schoon en winterklaar maken
 • Winterafdekking installeren
Zomer klaar

 250

eenmalig
 • Zandiflter en warmtepomp gebruiksklaar maken
 • Doseer techniek instellen
 • Zwembad schoon en zomer klaar maken
 • Zomerafdekking installeren
Zwembad schoonmaken

 100

vanaf prijs
 • Diepe zwembad reiniging
 • Simpele zwembad reiniging
 • Waterwaardes controleren en aansturen
 • Zandfilter reinigen en filter media verwisselen
Onderhoudsabbonoment

 75

/ maand
 • Chemicalien en waterbehandeling bijvullen
 • Water controleren en bijsturen
 • Zandfilter controleren
 • Doseer techniek controleren

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen! Dit geld ook voor je zwembad en bijbehorende techniek. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat je zwembad en je zwembad techniek in beter conditie blijft.

Verlengde levensduur

Door regelmatig onderhoud te geven aan je zwembad en zwembadtechniek zorg je er niet alleen voor  dat de kans op schade kleiner is maar je zorgt er ook voor dat de levensduur van je zwembad en zwembadtechniek langer word!

Volledig ontzorgt

Doordat wij al het onderhoud aan het zwembad kunnen doen bent u volledig ontzorgt van alle zaken in en rondom het zwembad behalve het zwemmen zelf. We streven altijd naar de beste klanttevredenheid!

Diensten

Naast onze onderhoudspakketen is het natuurlijk ook mogelijk dat wij andere diensten voorzien in en rondom het zwembad. Hieronder een kleine opsomming van de diensten die wij kunnen verlenen om uw zwembadervaring plezierig en eenvoudig te maken!

Clarico-Image-Text

Installatie en reparatie


Naast het onderhouden van uw zwembadtechniek kunnen wij natuurlijk ook de zwembadtechniek of het zwembad zelf installeren. Alle zwembadtechniek die wij leveren kunnen wij ook zorgenloos voor u installeren zodat u zeker weet dat alles 100% goed gaat. Heeft u ergens anders zwembadtechniek aangeschaft maar komt u er niet uit? Ook dit kunnen wij in overleg voor u installeren! Denk hierbij aan: zandfiltersystemen, warmtepompen, solar verwarming, doseer techniek, lamellen, zwembaden en overkappingen.

Neem contact op!

Zwembad onderdelen vervangen en doseer techniek onderhouden


Naast het installeren en monteren van nieuwe zwembaden en zwembadtechniek beschikken wij ook over de mogelijkheid zwembadtechniek te vervangen. Onze adviseurs en monteurs kunnen samen een gepaste offerte maken op basis van uw specifieke situatie zodat u de onderdelen krijgt die goed bij u passen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een automatische doseer techniek hebt die automatisch chloor en ph vloeistoffen injecteert of misschien wel een zout elektrolyse apparaat. Deze apparaten hebben ook periodiek onderhoud nodig, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de injectie en aanzuigleidingen waar de vloeibare chemicaliën door heen lopen. Een ander voorbeeld kan zijn dat de sensoren opnieuw gekalibreerd of vervangen moeten worden waarin wij u ook kunnen adviseren en helpen.

Neem contact op!

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Overige werkzaamheden


Natuurlijk zijn er nog veel meer andere werkzaamheden rondom en in het zwembad die nog niet genoemd zijn op deze webpagina maar er zijn natuurlijk nog veel meer zaken mogelijk om door onze monteurs te laten installeren! Via telefonisch, mail of fysiek contact kunnen we een offerte op maat voor u maken!

Neemt contact op!

Veel gestelde vragen

Hiervoor hebben wij een erg handige blog geschreven waarin precies staat beschreven welke stappen je zelf kunt doorlopen om je zwembad winterklaar te maken. Klik hier om naar de winterklaar blog te gaan en klik hier om naar de zomerklaar blog te gaan.

Wat moet ik zelf regelen voor het zwembad winter of zomer klaar maken?

Voor winter klaar is het belangrijk dat er stroom aanwezig is in de buurt van het zwembad zodat onze monteurs aan het werk kunnen. Daarnaast moet er een mogelijkheid zijn waar het overtollig water mag worden geloosd. Indien je niet de hele winter de warmtepomp wilt laten draaien adviseren wij wij altijd om het waterniveau in het zwembad te verlagen tot onder de inspuiter. Daarnaast gaan wij er vanuit dat er een mogelijkheid is om de bodemzuiger slang aan te sluiten om te kunnen bodemzuigen.


Voor zomerklaar maken gelden dezelfde vereisten maar is het ook belangrijk dat het waterniveau in het zwembad al op peil is wanneer wij arriveren anders kunnen wij niet alles aan sluiten en werkend krijgen.