True
Clarico-Banner

Onderhoud en installatie voor je zwembad en zwembadtechniek

Lekker aan de rand van je zwembad liggen in de zon en genieten van een kraakhelder en schoon zwembad, dat is natuurlijk wat je wil! Laat ons je volledig ontzorgen in zowel installatie, reparatie en onderhoud van je zwembad zodat je lekker kan blijven genieten. Neem hier beneden een kijkje naar de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een gepaste offerte.

Clarico-Image-Text

Installatie


Naast het onderhouden van uw zwembadtechniek kunnen wij natuurlijk ook de zwembadtechniek of het zwembad zelf installeren. Alle zwembadtechniek die wij leveren kunnen wij ook zorgeloos voor u installeren zodat u zeker weet dat alles 100% goed gaat. Wil je wellicht een zandfiltersysteem laten plaatsen met een energiezuinig en fluiterstille frequentie gestuurde pomp? Of wil je graag lekker verwarmd zwemmen? Neem contact op met zwembad adviseurs en laat je informeren over de mogelijkheden!

Neem contact op!

Automatische doseertechniek


Met een automatische doseertechniek analyseert en doseert de computer nauwkeurig de pH en het chloorgehalte (via een redoxmeting), wat zorgt voor een stabiele waterbalans en zo een veilige desinfectieprestatie met het optimale chloorgehalte mogelijk maakt. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar je zwembadwater en kun je altijd genieten van kraakhelder zwembadwater.

Automatische pH en chloor systemen

Zout elektrolyse systemen

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je al een automatische doseertechniek hebt die chloor en pH vloeistoffen injecteert of misschien wel een zoutelektrolyse apparaat. Deze apparaten hebben periodiek onderhoud nodig, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de injectie en aanzuigleidingen waar de chemicaliën door heen lopen. Een ander voorbeeld kan zijn dat de sensoren opnieuw gekalibreerd of vervangen moeten worden, waarin wij u ook kunnen adviseren en helpen.

Neem contact op!

Clarico-Text-Image

Zomer klaar maken

€ 275 euro

Bij het zomer klaar maken starten we alle zwembad techniek weer op en brengen we de waterwaardes weer op de juiste niveaus. De kosten verschillen per regio.


Winter klaar maken

€ 275 euro

Bij het winter klaar maken ontkoppelen we alle zwembad techniek. Verder behandelen we het zwembadwater en installeren we de winterafdekking. De kosten verschillen per regio

Generiek onderhoud

Prijs op aanvraag

Natuurlijk kunnen er ook meer of minder werkzaamheden zijn rondom uw zwembad en/of in een andere periode van het jaar. Ook hiermee kunnen wij je verder helpen en kunnen we een prijs op maat maken.

Hier onder kun je wat foto's zien van hoe het winterklaar proces eruit ziet. Van links tot rechts is het volgende te zien:

  1. De zwembadspecialisten komen aan op locatie

  2. Waterwaardes zijn gecontroleerd en een opstart is gedaan voor de waterwaardes

  3. De zwembadspecialisten laten het water zakken en monteren de winterdrijvers

  4. De zwembadspecialisten spannen de winterafdekking, in dit geval een winter gaasnet

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat overige zwembadtechniek zoals het zandfilter, de warmtepomp, doseertechniek, een tegenstroom installatie en eventuele lamellen ook klaar zijn voor de winterperiode.

Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2
Clarico-3 Columns Style 2

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen! Dit geldt ook voor je zwembad en bijbehorende techniek. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat je zwembad en je zwembadtechniek in betere conditie blijft.

Verlengde levensduur

Door regelmatig onderhoud te geven aan je zwembad en zwembadtechniek zorg je er niet alleen voor dat de kans op schade kleiner is, maar je zorgt er ook voor dat de levensduur van je zwembad en zwembadtechniek langer wordt!

Volledig ontzorgd

Doordat wij al het onderhoud aan het zwembad kunnen doen ben je volledig ontzorgd van alle zaken in en rondom het zwembad behalve het zwemmen zelf. We streven altijd naar de beste klanttevredenheid!

Clarico-Image-Text

Overige werkzaamheden


Natuurlijk zijn er nog veel meer andere werkzaamheden rondom en in het zwembad die nog niet genoemd zijn op deze webpagina maar er zijn natuurlijk nog veel meer zaken mogelijk om door onze monteurs te laten installeren! Via telefonisch, mail of fysiek contact kunnen we een offerte op maat voor u maken!

Neemt contact op!

Veel gestelde vragen

Hiervoor hebben wij een erg handige blog geschreven waarin precies staat beschreven welke stappen je zelf kunt doorlopen om je zwembad winterklaar te maken. Klik hier om naar de winterklaar blog te gaan en klik hier om naar de zomerklaar blog te gaan.

Voor winterklaar is het belangrijk dat er stroom aanwezig is in de buurt van het zwembad zodat onze monteurs aan het werk kunnen. Daarnaast moet er een mogelijkheid zijn waar het overtollig water mag worden geloosd. Indien je niet de hele winter de warmtepomp wilt laten draaien adviseren wij wij altijd om het waterniveau in het zwembad te verlagen tot onder de inspuiter. Daarnaast gaan wij er vanuit dat er een mogelijkheid is om de bodemzuiger slang aan te sluiten om te kunnen bodemzuigen.


Voor zomerklaar maken gelden dezelfde vereisten maar is het ook belangrijk dat het waterniveau in het zwembad al op peil is wanneer wij arriveren anders kunnen wij niet alles aansluiten en werkend krijgen.