True

Bestelling boven de 50 euro gratis verzonden!

Deskundig Advies Over Uw Eigen Zwembad.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van het bouwen en onderhouden van een eigen zwembad in uw tuin. Ons team staat voor u klaar met deskundig advies en zullen u helpen met uw plannen om uw droomzwembad te realiseren. Gezien een adviesgesprek wat tijd in beslag neemt kunt het beste de afspraak van tevoren plannen. Wanneer u ons een mail stuurt door op de onderstaande button te klikken dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons. Offertes voor het leveren en aanleggen van een zwembad vindt altijd plaats op basis van een eerste adviesgesprek bij ons. Wij leveren geen offertes op basis van mailcontact, omdat elke zwembadproject weer specifieke wensen en eisen met zich mee brengt. Neem vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!
U kunt de afspraak ook telefonisch maken onder 0031 85 773 99 00

Van adviesgesprek naar zwembadbouw!

Clarico-3 Columans Style 1

Advies en Offerte

Configureer samen met een deskundige adviseur uw droomzwembad. Al uw wensen kunnen in het plan worden opgenomen. U krijgt tot in detail advies over de beste locatie, het bouwplan en het gebruik van uw zwembad. De zwembadadviseur zorgt dat u met een offerte en een bouwplan de deur uitloopt.De koffie staat bij ons klaar!

Clarico-3 Columans Style 1

Plannen en voorbereiden

Na het ontvangst van uw offerte en het deskundige advies kunt u overgaan tot het bestellen van uw zwembad en de benodigde materialen. Samen met ons stemt u de planning en de betalingstermijnen af. Wij zullen ook hier met u meedenken, zodat het bouwplan zo goed mogelijk past bij uw persoonlijke situatie.

Clarico-3 Columans Style 1

HET BOUWEN VAN HET ZWEMBAD

Het voordeligste zwembad is het zwembad dat u zelf bouwt en hiervoor krijgt u bij ons deskundig advies, zodat u het zwembad zelf vakkundig kunt plaatsen en installeren. U kunt er zelf voor kiezen welke werkzaamheden u laat uitvoeren of eventueel zelf wilt uitvoeren. In onze regio is het ook mogelijk om het bouwen volledig aan ons uit te besteden.

Informatie en foto's over het aanleggen van een zwembad

Het eindresultaat!