True

Bestelling boven de 50 euro worden gratis verzonden!       Neem contact op

Over PoolPlaza

"Professioneel, maar met een persoonlijke touch"


PoolPlaza is een jong, dynamisch bedrijf dat sinds het voorjaar van 2007 via zijn webshops een breed assortiment zwembad artikelen aanbiedt. Door het enthousiasme en de inspanningen van het hele Nederlandse team, behoort PoolPlaza nu tot de grote spelers in de markt van zwembad benodigdheden en spa’s in zowel Nederland als Duitsland.


PoolPlaza heeft de relatie met haar klanten hoog in het vaandel en zet zich iedere dag in om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij hechten in het bijzonder veel waarde aan het geven van een vakkundig advies, een goede en snelle service, goed bereikbare afhaalfilialen met voldoende voorraad, een breed hoogwaardig product assortiment van uitmuntende kwaliteit en natuurlijk een lage prijs door eigen import en een efficiënte organisatie.


Daarmee is PoolPlaza.nl de online winkel waar zowel de zelfbouwer als de specialist kwaliteitsproducten kan aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. Ons portfolio bevat opzetzwembaden, vaste zwembaden, zwembad accessoires, zwembadafdekkingen, spa-accessoires, zwembad chemicaliën en nog veel meer.


Ook dit jaar zijn wij u weer graag van dienst en wensen we u vooral een heel zonnig jaar met veel zwemplezier!


Team PoolPlaza                                         

Ons team