True

Over PoolPlaza

"Professioneel, maar met een persoonlijke touch"


PoolPlaza is een jong, dynamisch bedrijf dat sinds het voorjaar van 2007 via zijn webshops een breed assortiment zwembadartikelen aanbiedt.  Wij hechten in het bijzonder veel waarde aan het geven van een vakkundig advies, een goede en snelle service, goed bereikbare afhaalfilialen met voldoende voorraad, een breed hoogwaardig productassortiment van uitmuntende kwaliteit en natuurlijk een lage prijs door eigen import en een efficiënte organisatie.


Daarmee is PoolPlaza.nl de online winkel waar zowel de zelfbouwer als de specialist kwaliteitsproducten kan aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. Ons portfolio bevat opzetzwembaden, vaste zwembaden, zwembadaccessoires, zwembadafdekkingen, spa-accessoires, zwembadchemicaliën en nog veel meer.

Waar staan we voor?
Bij PoolPlaza is het ons doel om u van A tot Z te helpen met het realiseren van uw droomzwembad. We bouwen door middel van nauw contact graag een langdurige samenwerking waarin vertrouwen centraal staat. Door onze kennis van zaken en het overleg met u, kan ons dynamische team u volledig uw zorgen ontzien.
In onze webshop en winkel vindt u een breed assortiment aan zwembadgerelateerde artikelen waarnaast onze klantenservice altijd voor u klaar staat om u te helpen, zowel voor als na uw aankoop. In ons bedrijf vinden wij het belangrijk dat onze producten en operaties duurzaam worden uitgevoerd en producten en diensten geleverd worden met hoge kwaliteit.

Clarico-Text-Image

Waar gaan we voor?
PoolPlaza heeft als doel om in eenieders tuin het gevoel van vakantie te kunnen creëren. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten thuis kunnen komen in hun eigen paradijs en daar kunnen relaxen en ontspannen. Met passie begeleiden we u naar een zwembad; groot of klein. Aan de hand van scherpe prijzen helpen we u aan de passende items en toebehoren. Door het aanbieden van kwalitatieve producten en verzorgde na-service, garanderen wij u tevredenheid. Kortom, willen we ervoor zorgen dat u de hete zomers aangenaam tegemoet gaat en dat u tevreden bent met uw tuin en zwembad!

Duurzaamheid
De uitdaging van duurzaamheidsdoelen gaat ook PoolPlaza aan en we voelen ons verantwoordelijk voor onze CO2-voetafdruk. Om hier verantwoord aan deel te nemen, hebben we ons hele dak laten beleggen met zonnepanelen. Elk inbouwzwembad is volledig en zo goed mogelijk geïsoleerd en onze warmtepompen zijn grotendeels “inverter warmtepompen”. Al onze projecten en productieprocessen worden continu zo efficiënt mogelijk ingericht, om op die manier het milieu zo min mogelijk te belasten. We zijn voortdurend bezig met het bewuster bezig zijn met het milieu en kunnen daarom met trots zeggen dat we zo duurzaam mogelijk deelnemen aan het halen van de duurzaamheidsdoelen.

Clarico-Text-Image