True

Kort overzicht van de type zwembaden bij PoolPlaza

     Clarico-3 Columns Style 2

     Polypropyleen zwembaden

     Polypropyleen zwembaden (PP) zijn de meest kwalitatieve inbouwzwembaden op de markt. Het materiaal word gemaakt van één antibacteriële laag kunststof genaamd polypropyleen. Doordat het materiaal erg bewerkzaam is is het mogelijk om deze zwembaden volledig to configureren naar wens.

     Bekijk de typen zwembaden


     Bekijk gerealiseerde projecten


     Voordelen

     Sterk en duurzaam materiaal

     Antibacterieel en krasvast materiaal

     Kan verwarmen tot 34 graden

     Kan geen osmose optreden

     Op maat gemaakt

     Ingewoude lamellen mogelijk

     Clarico-3 Columns Style 2

     Polyester (vinylester) zwembaden

     De vinylester zwembaden zijn de verbeterede variant van de polyester zwembaden. Onze vinylester zwembaden word geproduceerd door middel van meerdere lagen. Door de afwerking met vinylester is het resultaat een ijzersterk en waterdicht zwembad word. Doordat er vinylester word gebruikt in plaats van polyester is dan kans op osmose nihil.

     Bekijk de typen zwembaden


     Bekijk gerealiseerde projecten


     Voordelen

     Sterk en duurzaam materiaal
     Krasvast materiaal

     Kan verwarmen tot 29 graden

     Kans op osmose nihil

      Vaste modellen

      Ingebwoude lamellen niet mogelijk

     Clarico-3 Columns Style 2

     Keramische zwembaden

     De keramische inbouwzwembaden zijn gemaatk van nog weer duurzamer en sterker materiaal. Door de extreem efficiënte keramische buffer lagen en innovatieve versterkte kern resulteert dit in een ijzersterk en waterdicht zwembad. Doordat er keramische buffer lagen worden gebruikt in plaats van polyester is dan kans op osmose nihil.

     Bekijk de typen zwembaden


     Bekijk gerealiseerde projecten


     Voordelen

     Sterk en duurzaam materiaal
     Krasvast materiaal

     Kan verwarmen tot 29 graden

     Kans op osmose nihil

      Vaste modellen

      Ingebwoude lamellen niet mogelijk

     Polypropyleen zwembaden


     De Polypropyleen inbouwzwembaden van PoolPlaza breng diverse mogelijkheden naar je eigen tuin. Heb je liever en kleine trap in de hoek van je zwembad of heb je toch liever een trap over de gehele breedte. De keuze is volledig aan jou! Op onze website zul je een paar standaard zwembadafmetingen vinden bij de polypropyleen zwembaden om een indicatie te geven maar je kunt het zwembad op centimeter nauwkeurig laten configureren. Wil je weten wat jouw exacte zwembad configuratie kost? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

     Clarico-Text-Image
     Clarico-Text-Image

     Naast de afmeting van je zwembad en de soort trappen kun je ook nog kiezen uit 3 verschillende kleuren: wit, grijs en blauw. Met deze kleur opties krijgt je zwembad de luxe uitstraling die bij je tuin past.


     Daarnaast zijn de polypropyleen zwembaden ook te combineren met geïntegreerde lamellen zwembad afdekkingen zodat je zwembad veilig en geïsoleerd is.


     Plan je adviesgesprek

     Bekijk gerealiseerde projecten

     Vinylester zwembaden

     Door middel van nieuwe innovatieve productie technieken met vinylester hars zorgen onze vinylester zwembaden voor een ijzersterk en krasvast resultaat. Ons unieke ''glass-composite'' productie proces in combinatie met vinylester hars zorgt ervoor dat onze baden van betere kwaliteit zijn dan de gemiddelde polyester inbouwzwembaden. Voor de productie worden alleen de beste en meest duurzame materialen gebruikt zodat je zwembad langer mee gaat. Kortom, je kunt langer genieten van je zwembad. Daarnaast zijn de zwembaden ook te combineren met een lamellen zwembadafdekking zodat je zwembad veilig en geïsoleerd is. Zo geniet je met een gerust hart van je zwembad. Ons breede aanbod in vinylester zwembaden zorgt ervoor dat er altijd een zwembad tussen zit dat goed bij je situatie past. Daarnaast zijn de polyester zwembaden ook verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Licht blauw, donkerblauw, grijs en zandkleur. Bekijk hieronder de verschillende vinylester zwembad modellen.

     Nog een stap verder in kwaliteit ten opzichte van de vinylester inbouwzwembaden zijn onze keramische inbouwzwembaden. Door gebruik te maken van keramische lagen en een ijzersterke kern is het resultaat een zwembad dat een levenlang meegaat. Oersterk, krasvast en duurzaam. Dat is waar onze keramische inbouwzwembaden voor staan en betekent dat je lang kunt genieten in eigen tuin van je kwalitatieve zwembad. Ook onze keramische zwembaden hebben een vast aantal modellen zoals je hieronder kunt bekijken. Daarbij is ook elk model te leveren in 5 kleuren: licht blauw, donkerblauw, lichtgrijs, donkergrijs en zandkleur. Door het ruime aanbod in modellen en kleuren is er altijd een zwembad dat past in jouw tuin. Daarnaast zijn de zwembaden ook te combineren met een lamellen zwembadafdekking zodat je zwembad veilig en geïsoleerd is. Zo geniet je met een gerust hart van je zwembad.