True

Uw eigen inbouw zwembad!

Lekker verkoelen in de hete zomers of langs het water liggen te relaxen op een ligbedje. Dat klinkt toch heerlijk? Dat vinden wij ook! Onze passie is om samen met onze klant de tuin om te toveren tot een plek waar je tot rust komt en geniet.


Neem contact op!


Gerealiseerde projecten

Formaat en design


De basis van een zwembad aanleggen begint natuurlijk bij het uitkiezen van het zwembad. Hiervoor is het belangrijk om eerst te bedenken welk formaat je in gedachten hebt. Wat voor een soort trap zou je graag willen? Wil je ligbanken in je zwembad of hou je liever deze ruimte vrij om te zwemmen?

Neem contact op!

Type inbouwzwembaden

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Verlichting, verwarming en filtratie


De volgende stap is om te kijken naar extra wensen. Wil je lekker verwarmd zwemmen en bij schemering de zwembadverlichting aan doen? Wil je het zwembad automatisch en veilig afdekken met een lamellen afdekking? Wij lopen er samen stap voor stap doorheen!

Gerealiseerde projecten

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Geen omkijken naar uw zwembad


Natuurlijk heb je een zwembad om er van te genieten. Wij snappen dit volledig en hier zijn veel mogelijkheden om het zwembad onderhoud te automatiseren. Door middel van automatische doseertechniek en automatische bodemzuiger robots heb je geen omkijken meer naar het zwembad onderhoud. Ook is het mogelijk om zomer- en winterklaar service door PoolPlaza te laten uitvoeren.

Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image
Clarico-Text-Image

Van adviesgesprek naar zwembadbouw!

Clarico-3 Columans Style 1

Adviesgesprek en offerte

In het adviesgesprek zul je samen met een deskundige adviseur je zwembad configureren waarin we al je wensen integreren in het plan. Je krijgt tot in detail advies over de beste locatie, het bouwplan en het gebruik van je zwembad. Kom vrijblijvend langs om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken. Na afloop zul je van ons een gedetailleerde offerte ontvangen.

Clarico-3 Columans Style 1

Plannen en voorbereiden

Na ontvangst van je offerte en het deskundige advies kun je overgaan tot het bestellen van je zwembad en de benodigde materialen. Samen stemmen we met elkaar de planning af. Wij zullen ook hier met je meedenken, zodat het bouwplan zo goed mogelijk past bij je persoonlijke situatie.

Clarico-3 Columans Style 1

Uitvoering en oplevering

Bij PoolPlaza hebben wij de expertise om je volledig te ontzorgen. Naast het installeren van je zwembad kunnen wij ook helpen met het ontwerpen van je tuin en de aanleg daarvan. Op deze manier heb je één aanspreekpunt en zullen wij het gehele project aansturen. Natuurlijk kunnen de werkzaamheden ook onderverdeeld worden tussen meerdere partijen.