True

Design


Een gesloten dek van polycarbonaat lamellen is helemaal in harmonie met je zwembad en vormt een prachtig plaatje in je tuin. PoolPlaza creëert een strak en luxueus design. Voor elk project, voor elke tuin, bestaat er een bijpassend solar lamellendek. De zwembad lamellen gaan mooi op in het landschap van je zwembad en tuin, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Naast de verschillende kleuren kun je ook kiezen uit 2 soorten materialen: het standaard materiaal PVC en Polycarbonaat (PC) voor nog hogere kwaliteit en een langere levensduur en fraaiere uitstraling.

De solar lamellen hebben een transparante bovenkant en een hittebestendige zwarte onderlaag om optimaal gebruik te maken van zonne-energie. Het resultaat van deze solar lamellen? Gratis verwarming van het zwembadwater en de solar lamellen verlengen bovendien het zwemseizoen.

Zwembad lamellen
Zwembad lamellen van aquadeck

garantie


Met PoolPlaza & Aquadeck kies je voor topkwaliteit. Uit overtuiging van onze kwaliteit, hanteren we zeer ruime garantievoorwaarden. Wij bieden 5 jaar garantie op techniek, PVC lamellen en Polycarbonaat lamellen en solar lamellen.

Onze productie werkt met een innovatief geautomatiseerd dubbel hechtingsproces (ultrasoon lassen én afdichten met silicone kit). Daarmee beperken we de relatieve luchtvochtigheid in de lamellenkamers tot een minimum. Een garantie op 100% waterdichtheid.

Anti-alg


De tóp van onze zwembad lamellen, onze zelf ontwikkelde anti-alg lamel, verstopt de algengroei niet, maar voorkómt deze juist. Door de toepassing van een innovatieve sleuventechniek, ontstaat verversing en doorstroming in de lamel met het zwembadwater.

Door de aanwezige desinfectie van het zwembad water, breken en voeren we de algen af. Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt water via de sleuven in een roterende beweging door de koppelkamer van de lamel, elke keer weer. Het water tilt het vuil en de algen op en voert het af. Een slimme oplossing die ervoor zorgt dat onze anti-alg lamel zelfreinigend is.

Solar lamellen afdekking voor inbouwzwembad
polycarbonaat zwembad afdekking

Veiligheid


De veiligheid in en rond je zwembad is van essentieel belang. PoolPlaza & Aquadeck® passen een scala aan veiligheidsvoorzieningen toe op het lamellensysteem. Het driekamer compartiment verhoogt het drijfvermogen van de zwembad lamellen.

Een optionele grijpbeugel direct onder de waterlijn, kan extra veiligheid bieden. Bovendien kun je een PoolPlaza & Aquadeck® afdekking ten allen tijde zowel mechanisch als elektrisch openen en sluiten.

Polycarbonaat (PC) lamellen

Polycarbonaat lamellen hebben een zeer hoge slagvastheid en mede daardoor ook een langere levensduur. Bij enkele polycarbonaat-lamellen worden solar cellen geïntegreerd. Op die manier wordt zonne-energie omgezet in warmte en bespaar je stevig op het energieverbruik van je zwembad. Polycarbonaat is zeer hagelbestendig en heeft een luxe uitstraling. De maximale breedte voor een afdekking met polycarbonaat lamellen is 6 meter. Een ander voordeel van polycarbonaat lamellen is de lange levensduur. Hierdoor zijn de polycarbonaat lamellen niet alleen een modieuze maar ook een duurzame keuze.


  •  Hagelbestendig
  •  Hoogste kwaliteit
  •  Isolatie waarde van 2,8W/m2.K
Zonnelamellen met een automatische oprol installatie
Metallic Solar
Type PC 
Solar
Type PC
Transparent
Type PC
Clarico-Text-Image-2

PVC lamellen

Zwembad lamellen in PVC zijn minder duur dan Polycarbonaat. Voor PVC lamellen geldt een maximale breedte tot 7 meter breed. PVC is een duurzaam materiaal, maar is aanzienlijk minder bestendig tegen hagelslag.


  •  Prijsgunstige keuze
  •  Duurzaam materiaal
  •  Isolatie waarde van 2,8W/m2.K
White
Type PVC
White
Type PVC
Wit
Type PVC
White
Type PVC
White
Type PVC
Grijs
Type PVC

Wilt u graag nog meer informatie of ontvangt u graag een offerte


        Neem contact op!