True

Zwembadafdekking Geobubble


PoolPlaza fabriceert en levert zwembadafdekkingen in onze vestiging in Gildehaus. U bent hierdoor verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een snelle levering. De zwembadafdekking zorgt voor een goede opwarming van uw zwemwater en voorkomt grotendeels de afkoeling van uw zwemwater gedurende de koude nachten. Deze GeoBubble solar afdekkingen hebben een uitstekende isolatie waarde van 16,7 W/m2.k en zijn ook vele malen steviger en dikker dan doorgaanse solar afdekkingen.

Kiest u voor een zwembadafdekking op maat, of kiest u ervoor om de zwembadafdekking zelf op maat te maken.

GeoBubble EnergyGuard - solar folie - zomerafdekking - 500μm
PoolPlaza automatische lamellen zwembadafdekking

Lamellen zwembadafdekking


Een automatische zwembadafdekking dient meerdere doelen: veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak.... en intelligentie. De zwembadafdekking is het eerste wat opvalt. Het is de eerste kennismaking en het roept direct een gevoel op. Doordat wij samenwerken met Aquadeck brengt dat gelijk 20 jaar aan ervaring en kwaliteit met zich mee.

Randstenen


Een luxueuze, mooie afwerking voor uw zwembad!

Onze randstenen zijn van een zeer goede kwaliteit en worden in West-Europa geproduceerd. Wij leveren deze randstenen eventueel met een set lijm, kit en voegmiddel, passend bij de randstenen naar uw keuze.

Naast de randstenen leveren wij ook bijpassende stenen voor rondom het zwembad of voor uw terras, zodat u een uniforme uitstraling kunt creëren. 

PoolPlaza zwembad randstenen

De zwembadspecialist met alles voor uw zwembad!

Zoekt u een zwembadoverkapping?

Een zwembadoverkapping heeft vele voordelen voor de echte zwemmer, maar ook voor de recreant. Met een zwembadoverkapping heeft u minder onderhoud aan het zwembad en u kunt uw zwemseizoen met minimaal 2 maanden verlengen.

Onderhoud of installatie zwembadtechniek?

Bij PoolPlaza hebben we voor elk zwembad een bijpassend zandfilter, warmtepomp en overige accessoires. Heb je liever dat wij de installatie voorzien? Dat kan! Naast het installeren van nieuwe zwembadtechniek kunnen onze monteurs ook uw huidige zwembadtechniek repareren of een onderhoudsbeurt geven.

Zwembad onderhoud, winter klaar of zomer klaar maken van uw zwembad?

Ook dan bent u bij PoolPlaza aan het goede adres. Wij kunnen onze monteurs inzetten om uw zwembad er weer piek fijn uit te laten zien. Wil je je zwembad klaar maken voor het zwemseizoen, voor de winterperiode, je zwembad schoon laten maken of een periodiek onderhoudspakket dan kun je bij PoolPlaza terecht!

Onze servicenormen

Winkel & Bestel

Ons uitgebreide assortiment met zwembaden en zwembadartikelen is van hoogwaardige kwaliteit en uiterst scherp geprijsd.

Verpakken & Transport

Uw bestelling wordt door ons met uiterste zorg ingepakt en verzonden met track & trace! We bezorgen je pakket doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen!

Gratis Retourneren

Niet tevreden? Bij ons heb je altijd 14 dagen retourrecht!

*voor pallet en lengte vracht zendingen gelden andere retour voorwaarden.