Klantenreviews 10/10
★★★★★

Zwembadpomp 0.35 pk

Schrijf de eerste review over dit product

Zwembadpomp 0.35 pk
Artikelnummer: 60101035

Direct leverbaar uit eigen voorraad.

€ 99,00

Algemeen & Technische specificatie

Details

Zwembadpomp 0.35pk van PoolPlaza,een krachtpatser met voldoende capaciteit en opvoerhoogte.


Voor elk zwembad heeft PoolPlaza een zwembadpomp met de juiste capaciteit en opvoerhoogte. Wij helpen u graag bij de juiste keuze. Of u zoekt naar voldoende opvoerhoogte voor het voeden van zonnepanelen of veel capaciteit nodig heeft voor uw zwembad. PoolPlaza heeft voor iedere situatie een goede zwembadpomp oplossing. Ook is het aansluiten van automatische waterbehandelings- of verwarmingsapparatuur mogelijk.

Eenvoudige installatie van uw zwembadpomp 0.35pk.


Zwembadpompen van PoolPlaza zijn eenvoudig door u zelf te installeren. We staan u daarbij graag met vakkundig advies bij. Deze monteert u op de bodemplaat, waarna u de slangen op de zwembadpomp aansluit. De zwembadpompen van PoolPlaza zijn ook geschikt voor solarpanelen en vijvers. De pomp is aansluitbaar door middel van 1.5" binnenschroefdraad. Eventueel benodigde koppelingen en slangtules zijn eenvoudig bij te bestellen. Zie hiervoor onze andere rubrieken.

Onderhoud van uw zwembadpomp.


Zwembadpompen van PoolPlaza hebben weinig onderhoud. De zwembadpomp is met een eenvoudige handeling vorstbestendig. De pomp is voorzien van een groot pre-filter om uw pomp en zandfilter te beschermen tegen grote delen. Het pomphuis en de motoren zijn van respectievelijk polypropyleen en roestvrijstaal. De motor- en pompas komen niet in aanraking met het badwater.

Laagste prijsgarantie op onze zandfiltersystemen.


Voor onze zwembadpompen geldt een laagsteprijsgarantie. Laat het ons weten als u elders een goedkopere zwembadpomp vindt met dezelfde of betere specificaties. Wij passen direct de prijs op onze website aan!
Houdt u er rekening mee dat de zwembadpompen niet geschikt zijn voor zoutwater of voor temperaturen boven de 40 graden Celcius.


Technische specificaties

Zelfaanzuigend nee
Stroomverbruik  400 Watt
Soort Zwembadpomp
Maximale opvoerhoogte  10 m
Maximale flow  11 m3/uur
Aansluiting 1 1/2" binnen
Benodigd zand  0 kg
Hoogte unit  216 mm
Breedte unit  152 mm
Lengte unit  420 mm
Max inhoud zwembad  25,20 m3

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zwembadpomp 0.35 pk

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: