Klantenreviews 10/10
★★★★★

Algemeen & Technische specificatie

Details

Zandfilter 600 voor kristal helder zwemwater.


Een kristalhelder zwembad is de wens van iedere zwembadbezitter. De zandfilters van PoolPlaza geven gegarandeerd het allerbeste resultaat in combinatie met door ons geselecteerd filterzand of filterglas, krijgt u van ons de garantie dat er geen filtermedium retour wordt gegeven aan uw zwembad. Omdat u het filtermedium op onze site kunt bijbestellen, weet u zeker dat u over de juiste combinatie beschikt.

Eenvoudige installatie van uw zandfilter.


Zandfilters van PoolPlaza zijn eenvoudig door u zelf te installeren. We staan u daarbij graag met vakkundig advies bij. U kunt dit zandfilter eenvoudig zelf installeren. U plaatst eerst het zandfilter op de bodemplaat, vervolgens de filterbuis plaatsen in het zandfilter en het zandfilter vullen met zand. U monteert daarna de filterklep met de meegeleverde beugel. Als laatste stap monteert u de leidingen aan het zandfilter, waarna het zandfilter gereed is voor gebruik.
Klik hier voor meer informatie over de werking van uw zandfilter.

Onderhoud van uw zandfilter.


Zandfilters van PoolPlaza hebben weinig onderhoud. In de winter kunt u het water met een enkele handeling via de aftapkraan aftappen uit het zandfiltervat. Het reinigen en terugspoelen van de zandfilters is via de meerstandenklep snel gedaan. Op de manometer in meerstandklep is eenvoudig te zien wanneer dit nodig is. U spoelt het zandfilter totdat het water in het kijkglas weer heldere kleur heeft gekregen.

Laagste prijsgarantie op onze zandfilters.


Voor onze zandfilters geldt een laagsteprijsgarantie. Laat het ons weten als u elders goedkopere zandfilters vindt met dezelfde of betere specificaties. Wij passen direct de prijs op onze website aan!


Technische specificaties

Zelfaanzuigend nee
Soort Los zandfilter
Maximale opvoerhoogte  0 m
Maximale flow  14,30 m3/uur
Aansluiting 1 1/2" binnen en 2 1/4" buiten
Benodigd zand  136 kg
Hoogte unit  1.100 mm
Breedte unit  610 mm
Lengte unit  610 mm
Max inhoud zwembad  40,04 m3

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zandfilter rond 600

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Koppelstuk 2

Koppelstuk 2

€ 7,75
Zwembadpomp 1.5 pk

Zwembadpomp 1.5 pk

€ 175,00