Klantenreviews 10/10
★★★★★

Algemeen & Technische specificatie

Details

Neem contact met ons op met de exacte maten van uw bad. Hiermee kunnen we een offerte op maat maken!Winterafdekking voor uw zwembad!

Dit afdeknet is zeer geschikt om uw zwembad in de herfst en winter schoon en netjes te houden. Met behulp van deze afdekking beschermt u uw bad tegen bladeren en ander inwaaiend vuil.

Houd uw water schoon!

Het fijn geweven gaaskleed spant u aan het einde van het zwemseizoen over uw bad, zo krijgt het vuil geen kans uw water te verontreinigen en heeft u aan het begin van het zwemseizoen minder last van alg en bacteriën in het zwembad, waardoor minder chloor- en anti-alg nodig is om het bad zwemklaar te maken.

Uitvoering

De netten zijn flexibel en goed te plaatsen, maar zullen hun maat door de jaren heen goed behouden. De netten worden op de hoeken en om de 50 cm voorzien van RVS zeilogen voor goede bevestiging. Ook wordt het geheel afgewerkt met PE band, voor de extra stevigheid.Houd echter bij bestelling wel rekening met enige speling, zodat het net goed te bevestigen is en het gehele bad wordt afgedekt. Weefselgewicht: 280 gr/m²Verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en groenBeoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Gaasnet op maat