True

Bestelling boven de 50 euro worden gratis verzonden!
Wat maakt onze 4 in 1 tabletten zo bijzonder?

Multifunctionele 4 in 1 tabletten van PoolPlaza zijn de ideale oplossing om uw zwembadwater helder te houden! Waar normale chloor tabletten enkel desinfecteren heeft deze multifunctionele tablet nog extra chemicaliën. De functionaliteiten worden hieronder kort geschreven:

  • Het doden van algen. In de 4 in 1 chloor tablet zit een klein beetje anti-alg om beginnende alg vorming direct te bestrijden. Zoals u ongetwijfeld al wel eens heeft mee gemaakt, als het zwembad eenmaal groen hebt bent u vaak al te laat! Daarom is deze tablet de perfecte oplossing daarvoor. Let wel op dat dit een kleine dosering anti-alg is. Mocht u de pomp een paar dagen niet aan hebben gehad of de weersomstandigheden zijn erg slecht de afgelopen dagen dan is deze kleine dosering anti-alg namelijk niet voldoende. In deze gevallen heeft u extra anti-alg middelen nodig.

  • Het vlokken van klein vuil. Verder bevat deze multifunctionele tablet ook een hoeveelheid vlokmiddel. Dit zorgt ervoor dat de kleine vuil deeltjes, die het zandfilter niet kan filteren, samenklonteren tot grotere vuildeeltjes. Hierdoor voorkom je dat je zwembadwater een melk achtige en troebele vertoning krijgt. Echter is er hier ook sprake van een kleine hoeveel vlokmiddel. Als het zwembadwater al deze melk achtige en troebele vertoning heeft heeft u extra vlokmiddel nodig!

  • pH stabilisator. Als laatste extra functionaliteit hebben deze chloor tabletten de mogelijkheid om the pH waarde van uw zwembadwater te stabiliseren. En nu zult u vast denken maar hoe weet je nou van tevoren of je pH min nodigt hebt of pH plus. Dit is namelijk makkelijk te verklaren vanwege het feit dat chloor de ph waarde automatisch verhoogt. Dit word dus dan automatisch in balans gehouden met een standaard dosering pH min! Wat natuurlijk wel eens voorkomt is dat weersomstandigheden of het gebruik van het zwembadwater een extra rol spelen. Het kan dus ook hier zijn dat u extra pH min of pH plus nodig heeft in de extreme gevallen.

  • Desinfecteren met chloor. En natuurlijk waarvoor de chloor tablet voor bedoeld is, het desinfecteren van het zwembadwater.

Met al deze functionaliteiten zorgt deze multifunctionele chloor tablet al jaren plezier en gemak bij onze tevreden klanten! Deze tabletten zijn verkrijgbaar in emmers van 5kg of in kleine potten van 1kg. Helaas kunnen wij deze chloor emmers en potten niet versturen in Nederland en zult u ze moeten afhalen bij ons afhaal magazijn in Gildehaus. Als u nog meer vragen heeft over onze chloor tabletten horen wij dat graag!

Neem contact op!