True
Wat maakt onze 4 in 1 chloor tabletten zo bijzonder?

Multifunctionele 4 in 1 tabletten van PoolPlaza zijn de ideale oplossing om uw zwembadwater helder te houden! Waar normale chloortabletten enkel desinfecteren bevat deze multifunctionele tablet nog extra chemicaliën. De functionaliteiten worden hieronder kort beschreven:

  • Het doden van algen. In de 4 in 1 chloor tablet zit een klein beetje anti-alg om beginnende alg vorming direct te bestrijden. Lees hier wat je moet doen als je water groen is. Zoals u ongetwijfeld al wel eens heeft mee gemaakt, is het vaak al te laat als het zwembad eenmaal groen is. Daarom is deze tablet de perfecte oplossing daarvoor. Let wel op dat dit een kleine dosering anti-alg is. Mocht u de pomp een paar dagen niet aan hebben gehad of de weersomstandigheden zijn erg slecht de afgelopen dagen dan is deze kleine dosering anti-alg namelijk niet voldoende. In deze gevallen heeft u extra anti-alg middelen nodig.

  • Het vlokken van klein vuil. Verder bevat deze multifunctionele tablet ook een hoeveelheid vlokmiddel. Dit zorgt ervoor dat de kleine vuildeeltjes, die het zandfilter niet kan filteren, samenklonteren tot grotere vuildeeltjes. Lees hier wat vlokmiddel doet in je zwembad. Hierdoor voorkom je dat je zwembadwater een melkachtige en troebele vertoning krijgt. Echter is er hier ook sprake van een kleine hoeveelheid vlokmiddel. Als het zwembadwater al deze melkachtige en troebele vertoning heeft, heeft u extra vlokmiddel nodig!

  • pH stabilisator. Als laatste extra functionaliteit hebben deze chloor tabletten de mogelijkheid om de pH-waarde van uw zwembadwater te stabiliseren. Lees hier waarom het belangrijk is dat de pH-waarde van je zwembad goed op peil is. Dit is namelijk makkelijk te verklaren vanwege het feit dat chloor de pH-waarde automatisch verhoogd. Dit wordt dus dan automatisch in balans gehouden met een standaard dosering pH min! Nu zult u vast denken, hoe weet je nou van tevoren of je pH min nodigt hebt of pH plus? Dit is erg gemakkelijk te meten d.m.v een testkit. Wat natuurlijk wel voorkomen kan worden, is dat weersomstandigheden of het gebruik van het zwembadwater een extra rol spelen. Het kan dus ook hier zijn dat u extra pH min of pH plus nodig heeft in de extreme gevallen.

  • Desinfecteren met chloor. Als laatste functie natuurlijk, waar de chloortablet voor bedoeld is, het desinfecteren van het zwembadwater.

Met al deze functionaliteiten zorgt deze multifunctionele chloor tablet al jaren voor plezier en gemak bij onze tevreden klanten! Deze tabletten zijn verkrijgbaar in emmers van 5kg of in kleine potten van 1kg. Helaas kunnen wij deze chlooremmers -en potten niet versturen in Nederland en zal je ze moeten afhalen bij ons afhaalmagazijn in Gildehaus. Als je nog meer vragen heeft over onze chloortabletten horen wij dat graag!

Neem contact op!

Wat kost hard water en wat bespaart een waterontharder