Klantenreviews 10/10
★★★★★

Zwembadoverkapping trend extra hoog 3,5 x 12,6

Schrijf de eerste review over dit product

Zwembadoverkapping trend extra hoog 3,5 x 12,6
Artikelnummer: 60805199

Levertijd 3-5 werkdagen.

€ 8.250,00

Algemeen & Technische specificatie

Details

Trend Line, een hoogwaardige design overkapping voor uw zwembad.

Van uw luxe zwembad wilt u zoveel mogelijk genieten, echter is dit in ons klimaat niet altijd mogelijk. Vooral in het voor- en najaar is het al snel te fris om nog lekker te genieten van uw zwembad. Onze zwembadoverkappingen geven u de mogelijkheid om het gehele jaar door te zwemmen in een subtropisch klimaat.

De zorgvuldig ontworpen telescopische constructie met een sublieme geleiding staan garant voor een hoog gebruiksgemak. Met een enkele handeling maakt u van uw overdekte zwembad een buitenzwembad. U bepaalt hoe en wanneer u wilt zwemmen.

De Trend Line bestaat uit twee verschillende modellen. De Trend en de Trend verhoogd. De Trend valt door zijn lage bouw minder op in uw tuin. Ondanks deze lage bouw is het geen probleem om onder de gesloten kap te zwemmen. De Trend verhoogd biedt u extra bewegingsruimte, waardoor u ook gebruik kunt maken van sport en spel of relax fortuils. Bij de grotere overkappingen wordt tevens een stahoogte gerealiseerd tot 2.5 meter. Kiest u voor een langere overkapping, dan uw zwembadlengte, dan kunt u tevens een comfortabele zithoek creëren onder de overkapping.

De zwembadoverkappingen van PoolPlaza zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, zodat u geen onderhoud hoeft te verrichten aan uw overkapping. De wanden zijn van 10 mm isolerend polycarbonaat. Tegen meerprijs is tevens een wand van 4 mm cristal clear polycarbonaat verkrijgbaar. De geleidingen worden geleverd met een walk cover, zodat u op de geleidingen kunt lopen. De overkappingen kunnen eventueel in alle kleuren geleverd worden. U kunt de kleur van de aluminium constructie en de wanden zelf kiezen.

Het opzetten van uw zwembadoverkapping is met eenvoudig gereedschap zelf te realiseren, doordat de gehele overkapping in onze fabriek al een keer in zijn geheel is gemonteerd en gecontroleerd. Mocht u het opzetten liever uitbesteden dan kunnen wij ook de zwembadoverkapping voor u plaatsen.

Voordelen van een zwembadoverkapping van PoolPlaza zijn:

  • Langer en aangenamer zwemmen.
  • Minder verontreiniging van uw zwembadwater.
  • Vermindering van het gebruik van zwembadchemicaliën.
  • Kind- en huisdierveilig door de veiligheidsloten op de deuren.
  • Makkelijk toegankelijk door de grote schuifdeur.
  • Zwembadverwarming door het solareffect.


Technische specificaties

Lengte overkapping (meter)  12,60
Hoogte overkapping  1,50
Aantal segmenten  6
Breedte geleiding  88
Interne breedte overkapping  3,50
Profiel afmeting 60 x 40
Materiaal profielen geannodiseerd aluminium
Materiaal wanden Polycarbonaat 10 mm
Schuifdeur zijkant Ja
Walk-over geleiding Ja
Dubbele schuifrichting Ja
Geisoleerde wanden Ja
Bouwpakket Ja
Zwembad geheel vrij. Ja

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zwembadoverkapping trend extra hoog 3,5 x 12,6