Klantenreviews 10/10
★★★★★

Zwembadpomp 0.35 pk met timer

Schrijf de eerste review over dit product

Zwembadpomp 0.35 pk met timer
Artikelnummer: 60101032

Direct leverbaar uit eigen voorraad.

€ 155,00

Algemeen & Technische specificatie

Details

Zwembadpomp 0.35pk van PoolPlaza,een krachtpatser met voldoende capaciteit en opvoerhoogte.


Voor elk zwembad heeft PoolPlaza een zwembadpomp met de juiste capaciteit en opvoerhoogte. Wij helpen u graag bij de juiste keuze. Of u zoekt naar voldoende opvoerhoogte voor het voeden van zonnepanelen of veel capaciteit nodig heeft voor uw zwembad. PoolPlaza heeft voor iedere situatie een goede zwembadpomp oplossing. Ook is het aansluiten van automatische waterbehandelings- of verwarmingsapparatuur mogelijk.
Ook beschikt deze pomp over een ingebouwde tijdschakelaar.

Eenvoudige installatie van uw zwembadpomp 0.35pk.


Zwembadpompen van PoolPlaza zijn eenvoudig door u zelf te installeren. We staan u daarbij graag met vakkundig advies bij. Deze monteert u op de bodemplaat, waarna u de slangen op de zwembadpomp aansluit. De zwembadpompen van PoolPlaza zijn ook geschikt voor solarpanelen en vijvers. De pomp is aansluitbaar door middel van 1.5" binnenschroefdraad. Eventueel benodigde koppelingen en slangtules zijn eenvoudig bij te bestellen. Zie hiervoor onze andere rubrieken.

Onderhoud van uw zwembadpomp.


Zwembadpompen van PoolPlaza hebben weinig onderhoud. De zwembadpomp is met een eenvoudige handeling vorstbestendig. De pomp is voorzien van een groot pre-filter om uw pomp en zandfilter te beschermen tegen grote delen. Het pomphuis en de motoren zijn van respectievelijk polypropyleen en roestvrijstaal. De motor- en pompas komen niet in aanraking met het badwater.

Laagste prijsgarantie op onze zandfiltersystemen.


Voor onze zwembadpompen geldt een laagsteprijsgarantie. Laat het ons weten als u elders een goedkopere zwembadpomp vindt met dezelfde of betere specificaties. Wij passen direct de prijs op onze website aan!
Houdt u er rekening mee dat de zwembadpompen niet geschikt zijn voor zoutwater of voor temperaturen boven de 40 graden Celcius.


Technische specificaties

Stroomverbruik  400 Watt
Soort Zwembadpomp
Maximale opvoerhoogte  9,50 m
Maximale flow  11 m3/uur
Aansluiting 1 1/2'' binnendraad
Hoogte unit  234 mm
Breedte unit  135 mm
Lengte unit  411 mm
Max inhoud zwembad  25 m3

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zwembadpomp 0.35 pk met timer