Klantenreviews 10/10
★★★★★

Algemeen & Technische specificatie

Details

Zandfiltersysteem 485SP voor kristal helder zwemwater.

Een kristalhelder zwembad is de wens van iedere zwembadbezitter. De zandfilters van PoolPlaza geven gegarandeerd het allerbeste resultaat in combinatie met door ons geselecteerd filterzand of filterglas, krijgt u van ons de garantie dat er geen filtermedium retour wordt gegeven aan uw zwembad. Omdat u het filtermedium op onze site kunt bijbestellen, weet u zeker dat u over de juiste combinatie beschikt.

Zandfilter 485SP van PoolPlaza, een krachtpatser met voldoende capaciteit en opvoerhoogte.

Voor elk zwembad heeft PoolPlaza een zandfiltersysteem met de juiste capaciteit en opvoerhoogte. Wij helpen u graag bij de juiste keuze. Of u zoekt naar voldoende opvoerhoogte voor het voeden van zonnepanelen of veel capaciteit nodig heeft voor uw zwembad. PoolPlaza heeft voor iedere situatie een goede zandfilter oplossing. Ook is het aansluiten van automatische waterbehandelings- of verwarmingsapparatuur mogelijk.

Deze hoogwaardige zandfilterset wordt compleet geleverd.

De zandfiltersystemen van PoolPlaza worden geleverd als een compleet systeem. Een krachtige en energiezuinige pomp, een robuust zandfilter met meerstanden klep, een bodemplaat en alle andere bij het zandfiltersysteem behorende onderdelen. Ook is zandfiltersysteem 485SP voorzien van een aftapkraan en een manometer. Alle benodigde aansluitmaterialen om het zandfiltersysteem in uw zwembadinstallatie op te nemen kunt u eenvoudig mee bestellen in onze webshop.
Let op! Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van zandfiltersystemen die een misleidende product-tekst of foto op de website hebben staan. Het gaat vaak om systemen zonder een zwembadpomp, of waarbij de specificaties onjuist zijn vermeld. Onze systemen worden compleet geleverd met garantie op de afgegeven specificaties.

Eenvoudige installatie van uw zandfiltersysteem 485SP.

Zandfiltersystemen van PoolPlaza zijn eenvoudig door u zelf te installeren. We staan u daarbij graag met vakkundig advies bij. In vijf eenvoudige stappen kunt u dit zandfiltersysteem zelf installeren. U monteert eerst de zwembadpomp op de bodemplaat, waarna u het zanfilter plaatst op de bodemplaat. Vervolgens de filterbuis plaatsen in het zandfilter en het zandfilter vullen met zand. U monteert daarna de filterklep met de meegeleverde beugel. Als laatste stap monteert u de leidingen aan het systeem, waarna het zandfiltersysteem gereed is voor gebruik.

Onderhoud van uw zandfilterset.

Zandfilersystemen van PoolPlaza hebben weinig onderhoud. In de winter kunt u het water met een enkele handeling via de aftapkraan aftappen uit het zandfiltervat. Ook de zwembadpomp is met een eenvoudige handeling vorstbestendig. Het reinigen en terugspoelen van het zandfiltersysteem is via de meerstandenklep snel gedaan. Op de manometer in meerstandklep is eenvoudig te zien wanneer dit nodig is. U spoelt het zanfilter totdat het water in het kijkglas weer heldere kleur heeft gekregen.

Laagste prijsgarantie op onze zandfiltersystemen.

Voor onze zandfiltersystemen geldt een laagsteprijsgarantie. Laat het ons weten als u elders een goedkoper zandfiltersysteem vindt met dezelfde of betere specificaties. Wij passen direct de prijs op onze website aan!
Houdt u er rekening mee dat de zandfiltersystemen niet geschikt zijn voor zoutwater of voor temperaturen boven de 40 graden Celcius.


Technische specificaties

Zelfaanzuigend ja
Stroomverbruik  800 Watt
Soort Zandfiltersysteem
Maximale opvoerhoogte  15 m
Maximale flow  17 m3/uur
Aansluiting 1 1/2" binnen en 2 1/4" buiten
Benodigd zand  80 kg
Hoogte unit  930 mm
Breedte unit  555 mm
Lengte unit  742 mm
Max inhoud zwembad  54 m3

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zandfilter systeem 485SP