Klantenreviews 10/10
★★★★★

Vlokmiddel Strong

Schrijf de eerste review over dit product

Vlokmiddel Strong
Artikelnummer: 10351005

Direct leverbaar uit eigen voorraad.

€ 12,50

Algemeen & Technische specificatie

Details

Vlokmiddel

Zwemwater zuiver houden is erg belangrijk. Hiertoe dienen de pH- en chloorwaarden tussen de voorgeschreven grenzen te liggen. Zie hiervoor de instructies op de verpakking van uw waterbehandelingsproducten.
Als de waarden van het water hieraan voldoen, maar het water toch onzuiver en een beetje troebel is, kan het zijn dat er zich kleine verontreinigingen in het water bevinden. Deze deeltjes, colloïden genaamd, kunnen zo klein zijn dat ze door het zandfilter heen retour het bad in komen.

Om dit te voorkomen kunt u een vlokmiddel gebruiken.
Vlokmiddel zorgt ervoor, dat de kleine verontreinigingen worden samengeklonterd tot iets grotere stukjes, die wel door het zandfilter worden opgevangen.


Vlokmiddel kunt u bij ons in 2 soorten bestellen:
- Vloeibaar: leverbaar in kannen van 20 kilogram. Het vloeibare vlokmiddel lost u op in een verhouding van 50 ml vlokmiddel per 1000 liter water. Let op: houd hierbij altijd de instructies op de verpakking aan!
Meng dit in een gieter en spoel het uit over uw bad. Laat de pomp vervolgens 4 uur continue draaien, om het vlokmiddel goed te verdelen over het water. Hierna dient u de pomp voor de eerstvolgende 10 uur uit te schakelen, zodat het vlokmiddel zijn werk kan gaan doen in het water.
- Vast (cartouches): deze zakjes worden in de skimmer gelegd. U kunt uw zwembad gewoon blijven gebruiken. Na elke backwash van de pompinstallatie dient u het bad van een nieuw zakje vlokmiddel te voorzien.
Technische specificaties

Type Waterbehandeling Vlokmiddel

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Vlokmiddel Strong