Klantenreviews 10/10
★★★★★

Solar Douche 35L met vrije douchekop

Schrijf de eerste review over dit product

Solar Douche 35L met vrije douchekop
Artikelnummer: 60901041

Levertijd 2-3 weken

€ 189,95

Algemeen & Technische specificatie

Details

Deze solardouche is een onmisbare toevoeging voor elk zwembad. De body van het de douche is ontworpen om als reservoir te dienen. Deze douche heeft een inhoud van 35 liter. Dankzij zijn moderne uiterlijk niet alleen functioneel maar ook een mooi eyecatcher. Vanaf nu kunt u altijd eenvoudig uw voeten afspoelen, zodat u geen gras e.d. meer in uw zwembad krijgt. Deze douche is voorzien van een flexibele doucheslang, waardoor afspoelen nog comfortabeler wordt.
De solor tuindouche produceert warm water dat opgeslagen wordt in het reservoir. Op deze manier bent u meerdere malen per dag voorzien van een warme ontspannen douche! De zonnecollector is gemaakt van alluminium. Het water kan tot maar liefst 60 graden celsius verwarmd worden zonder energieverbruik (electriciteit of gas).De douche beschikt over een mengkraan voor het regelen van de watertemperatuur.
Aansluiting voor koud water (gardena-aansluiting). De installatie is eenvoudig, want deze solar douche is met vier schroeven vast te zetten aan de ondergrond en aan te sluiten met een standaard tuinslang aansluiting (Gardena).

Eigenschappen:
-Hoogte: 220 cm
-Gewicht: 7 kg
-Inhoud watertank: 35L
-Warm water opgeslagen in reservoir
-water verwarmd tot 70 graden celsius
-voorzien van beschermende anti-corrosielaag
-douchekop van duurzaam polypropyleenBeoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Solar Douche 35L met vrije douchekop